Sierk Buwalda

Sierk Buwalda

Sous-chef

16 van 20
54 van 100

Voor de MHS in Zwolle moest ik stage lopen en kwam ik in 1999 terecht bij Kaatje bij de Sluis in Blokzijl. Daar heb ik de basis en de liefde voor het koken en het vak geleerd en ben via De Heren van Harinxsma bij restaurant De Kromme dissel terecht gekomen. Daar ben ik sinds 2007 sous-chef.
Naast koken heb ik een uit de hand gelopen hobby 'fotografie/ film en het schrijven van kookboeken'. 'No1' Elementen en Inspiratie hebben we bij De Dissel gemaakt en 'Lekker op z'n Liemers heb ik met collega Tom Lamers gemaakt.

Ik vind het belangrijk dat je kookt met liefde en bewust doet wat je doet.
Want dan smaakt het beter!


Teamwork bij De Kromme Dissel
Kijkje in de keuken Teamwork bij De Kromme Dissel

02:35

De Kromme Dissel

De Kromme Dissel
  • De Kromme Dissel
  • Klein-Zwitserlandlaan 5
  • 6866 DS Heelsum
  • 0317 313 118
  • klein-zwitserland@bilderberg.nl
  • krommedissel.nl
Meer over De Kromme Dissel

Nog geen profiel?

Ben jij een chef bij een toprestaurant, maar heb je nog geen profiel? Maak er een aan.

Maak een profiel

  • Volg Sierk Buwalda op:

Bekijk andere chefs in deze omgeving

Günter Paffendorf

Günter Paffendorf
Dining 56

Meer over Günter Paffendorf
Niels Minkman

Niels Minkman
Het Oude Gemeentehuis

Meer over Niels Minkman
Nico Klaver

Nico Klaver
't Kalkoentje

Meer over Nico Klaver