Jordy Schraven

Jordy Schraven

Chef/eigenaar

Jordy is geboren en getogen in Nijmegen. Van huis uit is hij niet culinair onderlegd en besloot op jonge leeftijd dat hij
lekkerder wilde eten. De koksopleiding was dus een weloverwogen keuze. Tijdens zijn opleiding liep Jordy stage bij Bib Gourmand-restaurant Het Savarijn in Nijmegen; waar hij na de stage nog twee jaar werkte als leerling. “De basis van het koken en de smaakcombinaties heb ik me in Het Savarijn eigen kunnen maken.”

Nadat Jordy de koksopleiding had afgerond, wilde hij graag naar Amsterdam verhuizen. Via de chef van Het Savarijn kwam hij terecht bij Restaurant Terra in Bloemendaal, waar hij zich in drie jaar tijd heeft opgewerkt tot Souschef. Na dit avontuur in Bloemendaal kwam de echte uitdaging: Chef de partie bij Restaurant RIJKS, onder leiding van Joris Bijdendijk, Jos Timmer en Wim de Beer. In de periode dat Jordy hier heeft gewerkt, werd dit restaurant bekroond met een Michelinster. Na twee jaar RIJKS is hij weer terug in Bloemendaal, waar hij zijn eigen creaties kan tonen. Vis- en vegetarische gerechten voeren de boventoon.

Restaurant N.A.P. Bloemendaal

  • Restaurant N.A.P. Bloemendaal
  • Kerkplein 16A
  • 2061 JD Bloemendaal
  • 0235836687
  • info@restaurantnapbloemendaal.nl
  • Www.restaurantnap.nl
Meer over Restaurant N.A.P. Bloemendaal

Nog geen profiel?

Ben jij een chef bij een toprestaurant, maar heb je nog geen profiel? Maak er een aan.

Maak een profiel

  • Volg Jordy Schraven op:

Bekijk andere chefs in deze omgeving

Jan Smink

Jan Smink
Restaurant Smink

Meer over Jan Smink
David da Costa

David da Costa
RESTAURANT DA COSTA

Meer over David da Costa

Ayesta van Hoek
De Koetsier

Meer over Ayesta van Hoek