Wessel Ruijmgaart

Wessel Ruijmgaart

Chef

14 van 20

Wessel kookt met internationale invloeden en zoekt in zijn menu's naar een veelvoud van smaken. Frisse gerechten om je smaakpalet te openen gevolgd door gerechten met wat meer 'body', waarin altijd de internationale smaken terugkomen.

Deze internationale smaken komen bijvoorbeeld uit Azië, Suriname en uiteraard ook de Franse keuken.

De Kersentuin

De Kersentuin
  • De Kersentuin
  • Dijsselhofplantsoen 7
  • 1077 BJ Amsterdam
  • 020 – 570 56 66
  • garden.restaurantmanager@bilderberg.nl
  • dekersentuin.nl
Meer over De Kersentuin

Nog geen profiel?

Ben jij een chef bij een toprestaurant, maar heb je nog geen profiel? Maak er een aan.

Maak een profiel

  • Volg Wessel Ruijmgaart op:

Bekijk andere chefs in deze omgeving

David da Costa

David da Costa
RESTAURANT DA COSTA

Meer over David da Costa

Ayesta van Hoek
De Koetsier

Meer over Ayesta van Hoek
Emiel Bijpost

Emiel Bijpost
Van Baerle

Meer over Emiel Bijpost