Bas van Kranen

Bas van Kranen

Chef

1 ster
17 van 20
31 van 100

In 2017 is Bas van Kranen uitgeroepen tot Talentvol chef van het jaar door Gault&Millau. Hij werkt tot december 2017 bij restaurant De Leuf. Daarna gaat hij zijn eigen zaak beginnen in de regio Eindhoven.

Bord'Eau

Bord'Eau
  • Bord'Eau
  • Nieuwe Doelenstraat 2-14
  • 1012 CP Amsterdam
  • +31 (0)20 531 16 19.
  • restaurant@deleurope.com
  • bordeau.nl
Meer over Bord'Eau

Nog geen profiel?

Ben jij een chef bij een toprestaurant, maar heb je nog geen profiel? Maak er een aan.

Maak een profiel

  • Volg Bas van Kranen op:

Bekijk andere chefs in deze omgeving

Jan Smink

Jan Smink
Restaurant Smink

Meer over Jan Smink
David da Costa

David da Costa
RESTAURANT DA COSTA

Meer over David da Costa

Ayesta van Hoek
De Koetsier

Meer over Ayesta van Hoek