Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden

Naar homepage

Populair deze maand

No Waste

No Waste

“Weggooien dat doe je niet, dat is gewoon not done”, aldus Geert-Jan Vaartjes. De tweede aflevering van De Nieuwe Keuken gaat over: no-waste. Want het is nogal een probleem. In Europa wordt 20% van het geproduceerde voedsel - zo’n 173 kilo per persoon - verspild. De hospitality industrie heeft hierin een aandeel van 12%. Een shocking getal. Chef Liudger van der Meer en Edwin Soumang hebben een radicaal andere aanpak en zorgen voor zo min mogelijk waste in hun restaurant. Hoe ze dat aanpakken? Dat zie je in deze tweede episode van De Nieuwe Keuken.

12:4514 dagen geleden
Plant Based Keuken

Plant Based Keuken

In deze eerste aflevering van De Nieuwe Keuken bezoeken wij 's werelds beste groenterestaurant De Nieuwe Winkel en verborgen parel Zomerrestaurant De Tuinkamer. Beide chefs kiezen voor een heel nieuwe benadering van hun menukaart. Hier staan groenten écht in de hoofdrol. Bij De Nieuwe Winkel gaan ze zelfs volledig voor vegan. Bij De Tuinkamer gaat het snel steeds meer die kant op.

Waar moet je alleen rekening mee houden? En waarom zou je voor deze benadering kiezen als restaurant? Bekijk deze aflevering en leer zelf wat de toekomst van plant based ons gaat brengen.

15:552 maanden geleden
Guido Braeken - Julemont

Guido Braeken - Julemont

Na het behalen van 2 Michelinsterren, zijn alle ogen op Guido Braeken van Julemont (in Chateau Wittem) gericht. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen?

"Je moet door de muur heen, daar krijg je karakter van", aldus Guido Braeken. Die je in deze mini-documentaire vertelt over zijn weg naar succes.

15:134 maanden geleden
No Waste

No Waste

“Weggooien dat doe je niet, dat is gewoon not done”, aldus Geert-Jan Vaartjes. De tweede aflevering van De Nieuwe Keuken gaat over: no-waste. Want het is nogal een probleem. In Europa wordt 20% van het geproduceerde voedsel - zo’n 173 kilo per persoon - verspild. De hospitality industrie heeft hierin een aandeel van 12%. Een shocking getal. Chef Liudger van der Meer en Edwin Soumang hebben een radicaal andere aanpak en zorgen voor zo min mogelijk waste in hun restaurant. Hoe ze dat aanpakken? Dat zie je in deze tweede episode van De Nieuwe Keuken.

12:4514 dagen geleden
Plant Based Keuken

Plant Based Keuken

In deze eerste aflevering van De Nieuwe Keuken bezoeken wij 's werelds beste groenterestaurant De Nieuwe Winkel en verborgen parel Zomerrestaurant De Tuinkamer. Beide chefs kiezen voor een heel nieuwe benadering van hun menukaart. Hier staan groenten écht in de hoofdrol. Bij De Nieuwe Winkel gaan ze zelfs volledig voor vegan. Bij De Tuinkamer gaat het snel steeds meer die kant op.

Waar moet je alleen rekening mee houden? En waarom zou je voor deze benadering kiezen als restaurant? Bekijk deze aflevering en leer zelf wat de toekomst van plant based ons gaat brengen.

15:552 maanden geleden
Aftermovie 24H Chefs

Aftermovie 24H Chefs

Vorige maand is er ruim €100.000 euro opgehaald voor het Prinses Maxima Centrum door het initiatief 24H Chefs. 24 chefs hebben 24 uur lang gekookt voor dit goede doel. Food Reporter was erbij en legde het vast!

04:363 maanden geleden