Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden

Naar homepage

Populair

Samuel Levie over minder, maar beter vlees eten

Samuel Levie over minder, maar beter vlees eten

Samuel Levie, o.a. chef en mede-eigenaar van worstenmakerij Brandt&Levie, heeft een boek geschreven genaamd: Worstelingen. Hierin is hij op onderzoek gegaan naar de vleesindustrie. Want: hoe zijn we zo verzot geraakt op vlees, hoe is de hele industrie tot stand gekomen na de oorlog, waarom zouden we andere keuzes moeten maken en hoe kunnen we bewuster keuzes maken als het over vlees gaat?

07:0727 dagen geleden
Bas van Kranen over het belang van onderzoek naar ingrediënten

Bas van Kranen over het belang van onderzoek naar ingrediënten

In deze video spreekt Bas van Kranen van restaurant Flore over het belang van het doen van onderzoek naar producten die je gebruikt. Een bewonderenswaardige aanpak die hij het hele team eigen heeft gemaakt. Hoe kwam hij tot het besef dat hij restaurant Bordeaux om wilde bouwen naar Flore en welke boeren waren belangrijke inspiratiebronnen voor hem in deze zoektocht? Go check it!

12:5027 dagen geleden
Niels van Zijl op bezoek bij Johan Leenders van Oranjehoen

Niels van Zijl op bezoek bij Johan Leenders van Oranjehoen

Niels van Zijl bezoekt dat kippenboerderij van Johan Leenders waar hij zijn vijf-sterren kippen houdt: de Oranjehoenders. Wat zijn deze vijf sterren, waarom werkt hij op deze manier en waar komt zijn motivatie voor dit 'anders werken' vandaan? Bekijk de video voor antwoorden op deze vragen en meer!

11:0527 dagen geleden
Samuel Levie over minder, maar beter vlees eten

Samuel Levie over minder, maar beter vlees eten

Samuel Levie, o.a. chef en mede-eigenaar van worstenmakerij Brandt&Levie, heeft een boek geschreven genaamd: Worstelingen. Hierin is hij op onderzoek gegaan naar de vleesindustrie. Want: hoe zijn we zo verzot geraakt op vlees, hoe is de hele industrie tot stand gekomen na de oorlog, waarom zouden we andere keuzes moeten maken en hoe kunnen we bewuster keuzes maken als het over vlees gaat?

07:0727 dagen geleden
Bas van Kranen over het belang van onderzoek naar ingrediënten

Bas van Kranen over het belang van onderzoek naar ingrediënten

In deze video spreekt Bas van Kranen van restaurant Flore over het belang van het doen van onderzoek naar producten die je gebruikt. Een bewonderenswaardige aanpak die hij het hele team eigen heeft gemaakt. Hoe kwam hij tot het besef dat hij restaurant Bordeaux om wilde bouwen naar Flore en welke boeren waren belangrijke inspiratiebronnen voor hem in deze zoektocht? Go check it!

12:5027 dagen geleden
Niels van Zijl op bezoek bij Johan Leenders van Oranjehoen

Niels van Zijl op bezoek bij Johan Leenders van Oranjehoen

Niels van Zijl bezoekt dat kippenboerderij van Johan Leenders waar hij zijn vijf-sterren kippen houdt: de Oranjehoenders. Wat zijn deze vijf sterren, waarom werkt hij op deze manier en waar komt zijn motivatie voor dit 'anders werken' vandaan? Bekijk de video voor antwoorden op deze vragen en meer!

11:0527 dagen geleden