Over Food Reporter


Wij brengen het verhaal van de chef. Van jonge talenten tot ervaren sterrenchefs. Door het oog van de camera leggen wij wekelijks nieuwe verhalen vast op ons platform en via onze social media kanalen. Waarmee wij meer dan 300.000 kijkers per maand bereiken.

Wil jij jezelf ook in de kijker spelen? Maak dan direct een profiel aan en start met het delen van jouw verhaal.

Food Reporter wordt gefaciliteerd door Bidfood.


Partners & samenwerkingen

Food Reporter is het nummer één platform voor de professionele chef. Het team van Food Reporter is gespecialiseerd in (live) broadcasting en online video. Met een breed netwerk en inhoudelijke kennis van de markt weet het team keer op keer relevante video's te publiceren, al dan niet in samenwerking met een partner, die de doelgroep raken.

Food Reporter bereikt:

Ruim 7000 volgers op Instagram
24.000 volgers op Facebook


Culinairy Inspiration

Food Reporter werkt nauw samen met het internationale chefsplatform Culinairy Inspiration (Ci). Ci is een social community waar chefs zich kunnen laten inspireren door chefs in binnen- en buitenland. Ook neemt iedere twee weken een chef het platform over en geeft diegene een kijkje in zijn of haar chef's life.

Culinairy Inspiration bereikt:

Ruim 156.000 volgers op Instagram
133.000 volgers op Facebook


Showcases

Food Reporter gaat graag samenwerkingen aan met merken en partners om gezamenlijk tot mooie en relevante content te komen voor de doelgroep. Voorbeelden van deze samenwerkingen staan hieronder.


Sweet Revolution - Bidfood dessert campagne


Nice to meat - chefs tourSamenwerken?

Content moet uniek en spannend zijn om op te vallen tussen het grote content geweld van tegenwoordig. Daarom zijn alle samenwerkingen met Food Reporter - en eventueel Culinairy Inspiration - maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de mediakit aan via info@foodreporter.nl.


Volg Food Reporter

Twitter: FoodReporter
Facebook: foodreporter
Instagram: food_reporter
YouTube: FoodReporter