Over Food Reporter


Voel jij je betrokken bij de horeca? Dan zit je bij Food Reporter helemaal goed. Wij doen namelijk verslag van de meest aansprekende horeca ontwikkelingen en evenementen. Of dat is via een interview met de experts zelf of door onderzoek te doen via ons netwerk, wij halen die informatie voor jou op. Daarvoor hebben wij nauwe banden met onder andere Bidvest Deli XL, KHN, Koksgilde, Horecava, horecaleveranciers en -producenten en media/bloggers in de horecabranche opgebouwd.

Met een luchtige aanpak, proberen wij door de mazen van het ‘standaard’ heen te glippen. Dus als wij een topchef of aansprekende horecaondernemers tegenkomen, trekken wij die direct voor de camera. Want wij zijn op zoek naar de antwoorden die jij zoekt!

Een sfeerimpressie van onze video's en formats:


Food Reporter is een media platform gecreëerd voor horecaondernemers, foodexperts en leveranciers. Food Reporter faciliteert via deze website en social media een compleet platform, waarop deze ondernemers dagelijkse inspiratie kunnen opdoen en branchegenoten kunnen leren kennen.

Vivian Bruinsma (eindredacteur)

Marco van Davenhorst (hoofdredacteur)

Flexibele teamleden en externe bloggers, lees je meer over bij Redactie.

Volg Food Reporter
Twitter: @FoodReporter
Facebook: www.facebook.com/volgdefoodreporter
Instagram: https://instagram.com/food_reporter/
YouTube: https://www.youtube.com/user/FoodReporter