Jeroen de Zeeuw bij Blue Boy Amsterdam

Vlakbij Centraal Station Amsterdam vind je het geheel nieuwe restaurant Blue Boy. Chefkok Jeroen de Zeeuw is hier met hernieuwde energie bezig om een toegankelijke, maar kwalitatief uitstekende, keuken neer te zetten. Een nieuw restaurant van Caspar Reinders, met een gemoedelijk 'huiskamer' interieur. Blue Boy mag zich met recht de komende tijd nog een hotspot in Amsterdam noemen.

Carte Blanche menukaart

Kom je binnen bij Blue Boy, dan word je de keuze voorgelegd tussen een 4, 5 of 6 gangen menu. Met uiteraard jouw voorkeuren, voor bijvoorbeeld vis of vlees. Waarbij het keukenteam van Jeroen de Zeeuw dan zijn eigen draai aan jouw persoonlijke menu gaat geven.


Respect voor keukenteam

Een heel belangrijk onderdeel van Jeroen de Zeeuw zijn gedachtegoed als chef, is het met respect behandelen van zijn keukenteam. Dus voel jij je goed bij een chef die goed met zijn personeel omgaat en een zoveel persoonlijk mogelijk menu voor je klaar maakt? Dan is Blue Boy een goede keuze in Amsterdam.

Tekst & beeld

Door Marco van Davenhorst geplaatst op