Chefs at the Parc 2019

Chefs at the Parc bij Parc Broekhuizen is een snel groeiend internationaal gourmet festival. Onder leiding van het keukenteam van Parc Broekhuizen en signature chef Jacob Jan Boerma, worden er 4 dagen lang met internationale topchefs lunches, diners en kitchen parties georganiseerd. Een aantal vooraanstaande namen die dit jaar onderdeel waren van Chefs at the Parc waren: Julien Royer van Restaurant Odette** Singapore Jacob Holmström van Gastrologik** Stockholm, Zweden Hans Neuner van Restaurant Ocean** Porches, Algarve, Portugal Claude Bosi van Restaurant Bibendum** London, Engeland Heinz Beck van Restaurant La Pergola*** Rome, Italie Dieter Koschina van Villa Joya** Albufeira, Portugal Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Blue** Amsterdam Fred Musterd van Restaurant Fred** Rotterdam Mike en Jim Cornelissen van Restaurant Rijnzicht* Doornenburg Thomas van Santvoort van Restaurant Flicka* Kerkdriel Christian Kuchler van Taverne Schaefli** Wigoltingen, Zwitserland Jan Hartwig van Restaurant Atelier*** München, Duitsland Peter Knogl van Restaurant Cheval Blanc*** Basel, Zwitserland Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang ** Hoofdplaat Dick Middelweert van Restaurant De Treeswijkhoeve** Waalre Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** Rotterdam Jarno Egge van Restaurant De Groene Lantaarn** Staphorst Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof** Nuenen Moshik van Restaurant &Moshik** Amsterdam Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf* Ubachsberg Tim Golsteijn van Restaurant Bougainville* Amsterdam Rolf Fliegauf van Ecco Ascona** St. Moritz, Zwitserland Tanja Grandits van Stucki Restaurant** Basel, Zwitserland Georgianna Hiliadaki van Funky Gourmet** Athene, Griekenland Silvio Nickol van Palais Coburg** Wenen, Oostenrijk Jim Ophorst van Trisara* Phuket, Thailand François Geurds van FG Restaurant** en FG Food Labs*, beide gevestigd in Rotterdam Eckart Witzigmann *** Meer informatie: https://www.chefsattheparc.nl/