Chefs at the Parc 2019

Chefs at the Parc bij Parc Broekhuizen is een snel groeiend internationaal gourmet festival. Onder leiding van het keukenteam van Parc Broekhuizen en signature chef Jacob Jan Boerma, worden er 4 dagen lang met internationale topchefs lunches, diners en kitchen parties georganiseerd.

Een aantal vooraanstaande namen die dit jaar onderdeel waren van Chefs at the Parc waren:

Julien Royer van Restaurant Odette** Singapore
Jacob Holmström van Gastrologik** Stockholm, Zweden
Hans Neuner van Restaurant Ocean** Porches, Algarve, Portugal
Claude Bosi van Restaurant Bibendum** London, Engeland
Heinz Beck van Restaurant La Pergola*** Rome, Italie
Dieter Koschina van Villa Joya** Albufeira, Portugal
Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Blue** Amsterdam
Fred Musterd van Restaurant Fred** Rotterdam
Mike en Jim Cornelissen van Restaurant Rijnzicht* Doornenburg
Thomas van Santvoort van Restaurant Flicka* Kerkdriel
Christian Kuchler van Taverne Schaefli** Wigoltingen, Zwitserland
Jan Hartwig van Restaurant Atelier*** München, Duitsland
Peter Knogl van Restaurant Cheval Blanc*** Basel, Zwitserland
Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang ** Hoofdplaat
Dick Middelweert van Restaurant De Treeswijkhoeve** Waalre
Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** Rotterdam
Jarno Egge van Restaurant De Groene Lantaarn** Staphorst
Soenil Bahadoer van Restaurant De Lindehof** Nuenen
Moshik van Restaurant &Moshik** Amsterdam
Robin van de Bunt van Restaurant De Leuf* Ubachsberg
Tim Golsteijn van Restaurant Bougainville* Amsterdam
Rolf Fliegauf van Ecco Ascona** St. Moritz, Zwitserland
Tanja Grandits van Stucki Restaurant** Basel, Zwitserland
Georgianna Hiliadaki van Funky Gourmet** Athene, Griekenland
Silvio Nickol van Palais Coburg** Wenen, Oostenrijk
Jim Ophorst van Trisara* Phuket, Thailand
François Geurds van FG Restaurant** en FG Food Labs*, beide gevestigd in Rotterdam
Eckart Witzigmann ***

Meer informatie: https://www.chefsattheparc.nl/