Our story
Food Reporter informeert, inspireert & connect horecaprofessionals door het delen van content via YouTube en social kanalen en het organiseren van events. Ons hoofddoel is het in beweging brengen van de horecadoelgroep richting een duurzaam gastvrije toekomst.
Onze missie
We empower people who dare te make a difference in gastronomy. Wat doen we om deze missie te realiseren? Het volgende:
Erkenning van jong talent met een duurzame visie
Rolmodellen laten zien die gaan voor positieve verandering op duurzame thema’s
Connectie faciliteren tussen horecaprofessionals en changemakers
Waarom zie je op Food Reporter fine dining chefs?
Restaurants in het hogere segment (fine dining) hebben een belangrijke rol en verantwoordelijkheid in het bevorderen van duurzaamheid. Zij hebben de mogelijkheid om de bewustwording over bepaalde thema’s te vergroten en anderen te inspireren om dezelfde weg in te slaan. Deze invloedrijke spelers binnen de culinaire wereld kunnen niet alleen de eetcultuur beïnvloeden, maar ook de normen en waarden binnen de voedselindustrie veranderen. Door de kracht van deze topchefs te benutten, kunnen we een positive change teweegbrengen.