Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden

Naar homepage

Populair deze maand

Marco Somer - De Harmonie Rotterdam

Marco Somer - De Harmonie Rotterdam

In deze mini-documentaire volgen wij Rotterdams rising star chef Marco Somer bij de renovatie van zijn De Harmonie. Marco droomde al jaren van zijn eigen restaurant en sinds kort is hij trots (de volledige) eigenaar van het gerenommeerde restaurant De Harmonie. Maar dat is niet genoeg voor Marco, want hij jaagt al jaren een hoog niveau koken na. En die droom probeert hij te verwezenlijken. Kijk mee in deze reis en zoektocht naar perfectie.

Marco neemt je mee naar zijn roots, oesterputten, de verbouwing van zijn zaak en vele andere locaties. Kijk hoe hij op zoek gaat naar passend ingrediënten voor zijn nieuwe menukaart.

24:054 jaar geleden
Cas Pikaar - restaurant Pikaar

Cas Pikaar - restaurant Pikaar

De stappen die Cas Pikaar maakt op jonge leeftijd zijn ongelooflijk. Het schoolvoorbeeld van de huidige jonge chefs die voor zichzelf kiezen en hun eigen stijl willen neerzetten. Wij zagen Cas Pikaar voor het eerst toen hij nog chef was bij restaurant DOYY in Eindhoven. Waar hij al furore maakte en uitgeroepen werd door Michelin als 'future talent'. Wij besloten hem mee te nemen met Jacob Jan Boerma, Tim Golsteijn en Jermain de Rozario op een culinaire trip naar Malmö. Met al die ervaringen en zijn constante droom om zijn eigen zaak te starten. Zien wij inmiddels Cas en zijn vrouw hun eigen zaak bestieren in Hilvarenbeek, genaamd "restaurant Pikaar".

14:018 maanden geleden
Niels van Dooijeweert - Broederenklooster

Niels van Dooijeweert - Broederenklooster

Voor veel mensen is eten een noodzakelijkheid, voor deze chef is het zijn hele leven. Niels van Dooijeweert van Broederenklooster runt sinds korte tijd samen met zijn vriendin Marieke Löhr op een geweldige locatie in Zutphen dit prachtige hotel-restaurant. Niels houdt van de klassieke smaken als ganzenlever, zwezerik en wild... en die smaken zul je dus absoluut altijd terugvinden op de menukaart. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft Niels al een enorme tas aan ervaring bij onder andere de leerschool van Wicher Löhr (voormalig Het Koetshuis) en dat proef je terug!

14:353 maanden geleden
Tommy Janssen - Maeve

Tommy Janssen - Maeve

Veel ogen zijn gericht op de nieuwe fine dining restaurants in Utrecht, waaronder deze nieuwe parel restaurant Maeve. Maar een nieuw restaurant starten, waarbij de ambities hoog liggen en de verwachten daar zijn... dat is geen eenvoudige opgave. Tommy neemt je mee in welke keuzes hij en zijn vriendin hebben moeten maken om Maeve waar te maken. Met enorm oog voor detail, een bijzonder professionele mindset en blik naar de toekomst... dat is restaurant Maeve.

12:283 maanden geleden
George Kataras - Vanderveen

George Kataras - Vanderveen

Deze chef is geboren en getogen in Athene, maar is de chef van een typisch new skool restaurant in Amsterdam. George Kataras is chef bij Vanderveen, een uniek restaurant waarbij 'gezelligheid' absoluut voorop staat. Hier luister je naar unieke LP's terwijl je geniet van simplistische gerechten met een enorme kennis aan kooktechniek aan de basis. In een heel informele setting geniet je van de typische smaken van George, waar zijn Griekse roots absoluut in terugkomen. Vanderveen is een hotspot in Amsterdam, en dat is meer dan terecht!

10:573 maanden geleden
Niels van Dooijeweert - Broederenklooster

Niels van Dooijeweert - Broederenklooster

Voor veel mensen is eten een noodzakelijkheid, voor deze chef is het zijn hele leven. Niels van Dooijeweert van Broederenklooster runt sinds korte tijd samen met zijn vriendin Marieke Löhr op een geweldige locatie in Zutphen dit prachtige hotel-restaurant. Niels houdt van de klassieke smaken als ganzenlever, zwezerik en wild... en die smaken zul je dus absoluut altijd terugvinden op de menukaart. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft Niels al een enorme tas aan ervaring bij onder andere de leerschool van Wicher Löhr (voormalig Het Koetshuis) en dat proef je terug!

14:353 maanden geleden