Keukencultuur
“Hoe draagt een veilige werksfeer in een professionele keuken bij aan het succes van de zaak?”
Een sterke en onderscheidende bedrijfscultuur is belangrijker dan ooit in de horeca. In een tijd waarin de branche kampt met personeelstekorten en hoge werkdruk, wordt het steeds duidelijker: wie een veilige, positieve en menselijke werkomgeving biedt, wint op de lange termijn.
In deze aflevering duiken we in die ontwikkeling. We nemen je mee naar Konijnenvoer in Arnhem, waar chef Demian Parasmo samen met zijn team laat zien hoe je een veilige werksfeer creëert. Hier heerst een cultuur waar ruimte is voor samenwerking, openheid en groei. Een plek waar jonge horeca professionals zichzelf kunnen zijn, zich veilig voelen en écht kunnen bijdragen.
Konijnenvoer kiest bewust voor een onconventionele aanpak – en dat levert niet alleen bijzondere gerechten en service op, maar vooral ook een omgeving waar mensen graag willen werken. Of zoals Demian Parasmo zelf zegt: “Het is niet zoetsappig of te zacht, we zijn rauw… Kom bij ons werken.”
Meer afleveringen van