Jonge talenten met een duurzame kijk op de toekomst. Dat zijn onze New Chefs on the Block. Een diverse selectie van chefs die tot stand komt in samenwerking met Gault&Millau. Hier vind je hun persoonlijke verhalen.
New chefs on the block
Josephien Blom
Héron Petit Restaurant
Dani Hoefnagels
Demain
Demian Parasmo
Konijnenvoer
Roel Sieverink
Oliemölle
Bart Leussink
The Church
Nino Willems
Salty Seafood
Floris van Straalen
VanOost
Daan en Kevin
Mano
Sebastiaan Follong
Ovum
Yornie van Dijk
Basiliek
Guido Braeken
Julemont
Tommy den Hartog
273
Niels van Dooijeweert
Broederenklooster
Tommy Janssen
Maeve
George Kataras
Vanderveen
Cas Pikaar
Pikaar
Michael van der Kroft
Tres
Niels van Zijl
DeZusters
Zoë Jonker
Sal do Mar
Roy Kramer
Silver
Robin van de Bunt
De Leuf
Rik van de Laar
6&24
Thomas Kooijman
Bar Alt
Rasmus Olander
Benz at Kazerne
Alice Colombari
Alice
Marijn van de Worp
Fizzy
Alex Haupt
101 Gowrie