Jonge talenten met een duurzame kijk op de toekomst. Dat zijn onze New Chefs on the Block. Een diverse selectie van chefs die tot stand komt in samenwerking met Gault&Millau. Hier vind je hun persoonlijke verhalen.
New chefs on the block
)
Josephien Blom
Héron Petit Restaurant
)
Dani Hoefnagels
Demain
)
Demian Parasmo
Konijnenvoer
)
Roel Sieverink
Oliemölle
)
Bart Leussink
The Church
)
Nino Willems
Salty Seafood
)
Floris van Straalen
VanOost
)
Daan en Kevin
Mano
)
Sebastiaan Follong
Ovum
)
Yornie van Dijk
Basiliek
)
Guido Braeken
Julemont
)
Tommy den Hartog
273
)
Niels van Dooijeweert
Broederenklooster
)
Tommy Janssen
Maeve
)
George Kataras
Vanderveen
)
Cas Pikaar
Pikaar
)
Michael van der Kroft
Tres
)
Niels van Zijl
DeZusters
)
Zoë Jonker
Sal do Mar
)
Roy Kramer
Silver
)
Robin van de Bunt
De Leuf
)
Rik van de Laar
6&24
)
Thomas Kooijman
Bar Alt
)
Rasmus Olander
Benz at Kazerne
)
Alice Colombari
Alice
)
Marijn van de Worp
Fizzy
)
Alex Haupt
101 Gowrie